Aloe Vera ile Dövme Silme Yapanlar?

Bir farklı dövme silme yöntemi olan Aloe Vera ile dövme silme işlemi oldukça az bilinen bir yöntem olmaktadır. Az bilinen bir yöntem olmasına karşın alo veranın cilt yenilemesine oldukça etkili davranması sebebiyle tercih edilmektedir.

Aloe vera ile dövme silme işlemi yeni yapılan çok eski olmayan dövmelerde işe yarayan bir yöntem olmaktadır. Bundan kaynaklı olarak çok eski dövmelerde pek işe yaradığı söylenemez.

Aloe Vera ile Dövme Silme Nasıl Yapılır?

Gerekli Malzemeler

  • bir miktar taze aloe vera
  • Tuz
  • Bal

Aloe Vera ile Dövme Silme Yapanlar?

Hazırlanışı

Bol miktarda aloe vera, bir tutam tuz ve bir kaşık balı karıştırıp bir karışım elde ediniz.

Uygulanışı

Hazırladığınız karışımı dövme yapılan bölgeye ovalayarak uygulayınız. Günde 3 defa tekrarlayınız. 2-3 gün sonunda işlemin işe yaradığını göreceksiniz.

Editörün Yorumu

Aloe vera ile dövme silme işlemi yeni yapılan dövmelerde etkilidir. Yeni yapılan dövmelerde cilt daha kendini yenilemediği için ve aloe veranın özünde bulunan cilt yenileme özelliği sayesinde dövmenin ciltten atılmasını sağlamaktadır. Ama burda dikkat etmeniz gereken en önemli etken dövmenin yeni yapılmış olmasıdır…

Daha Fazlası: Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşımlar yapılmaktadır. Yapılan tüm işlemler kişinin kendi sorumluluğundadır. Yanlış yapılan zarar görülen işlemlerde Dovmesildirme.Net sitesi sorumlu tutulamaz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu