İncir Sütü ile Dövme Silme? Nasıl Yapılır? Yapanlar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok özel bir yöntem olan incir sütü ile dövme sildirme işlemini anlatacağım. İnci sütü ile dövme sildirme işlemi böyle çok ama çok gerçekçi gibi gelmesede yöntem oldukça etkili ve başarılı sonuçlar doğurmaktadır.

İncir Sütü İle Dövme Silmek Mümkün mü?

Evet İncir sütü ile dövme sildirmek mümkündür. Ama acılı bir yöntemdir.

İncir Sütü İle Dövme Nasıl Silinir?

İncir sütü ile dövme sildirmek için 2 şeye ihtiyacımız bulunmaktadır. Bunlardan 1. incir sütü 2. dövme makinesidir.

Dövme makinasının kalem kısmına incir sütünü enjekte ediyoruz. Daha sonra dövme yapar gibi incir sütünü deri altına enjekte ediyoruz. Dövme yapmanın aynısı şeklinde. Daha sonra 1-3 gün bekledikten sonra incir sütünü enjekte ettiğiniz dövmenin bulunduğu yer şişip kabaracaktır. Daha sonra kendiliğinden patlayarak dövme pigmentleri deri altından atılacaktır.
Not: Kesinlikle el ile şişen kabaran cilt patlatılmamalıdır.

İncir Sütü ile Dövme Silme? Nasıl Yapılır? Yapanlar

Editörün Yorumu

Bu işlemler oldukça ağrılı geçecektir. Dövme yaparken hissettiğiniz acıyı aynen hissedeceksiniz. Cilt kabarıp pigmentler atıldıktan sonra, cildiniz ortalama 7-10 gün içinde eski haline gelecektir.

Daha Fazlası: Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşımlar yapılmaktadır. Yapılan tüm işlemler kişinin kendi sorumluluğundadır. Yanlış yapılan zarar görülen işlemlerde Dovmesildirme.Net sitesi sorumlu tutulamaz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu